Exclusief voor abonnees

Ankes column: “4 jaar lang ben ik een open boek geweest, vandaag zet ik daar letterlijk een punt achter”

Britt Guns
Hoe hou je een huishouden, een relatie en me-time overeind? Het leven zoals het is als je veertiger bent: journaliste Anke vertelt.

“Mag ik het eens proberen, zo’n column?” Ik stel de vraag in alle bescheidenheid aan mijn toenmalige hoofdredactrice. Het mag. Het is best even zoeken. Naar de juiste tone of voice. Naar de juiste verhalen, uit het gezinsleven gegrepen.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rita Van den Driessche

  Jouw column ga ik echt missen Anke. Iedere week keek ik weer uit naar je nieuwe verhaal gespijsd met een gezond vleugje humor en een dosis fijne zelfkritiek. Nooit betweterig maar altijd dingen in vraag stellen ? Ben ik wel goed bezig ? Had ik het anders moeten aanpakken ? En dat is wat we nodig hebben. Het gevoel van niet perfect te moeten zijn in onze opvoeding want we maken ten slotte allemaal fouten. Nina zal voor mij vanaf nu aan kwaliteit inboeten. Echt jammer ! Het beste !

 • Hilde Peeters

  Ik heb het met veel plezier gelezen het was iets wat we allemaal wel mee maakten op een of andere manier.Bedankt om dit met ons te delen.

 • kathleen vloeberghs

  Eerste werk bij het lezen van de weekend krant was jouw column opzoeken. Hopelijk speelt je gezondheid je niet te veel parten. Geniet nog van je gezinnetje en van het leven!

 • Herman Van Broeck

  Jammer dat je stopt, zalig om te lezen!

 • Bart Devos

  Jij bedankt zal je schrijfsels missen was het eerste wat ik las de zaterdag