70Y: heeft deze vrouw de grootste borsten ter wereld?

Beshine.com
Jawel, je leest het goed: een 70Y. Dat is de behamaat die deze vrouw naar eigen zeggen de eigenaresse van de grootste borsten ter wereld maakt. Elke borst weegt niet minder dan 10 kilo, ongeveer zoveel als een puppy of een autoband.

Voor wie er nog aan mocht twijfelen: de cup van Mayra Hills is niet natuurlijk. De vrouw heeft er zelf voor gekozen en gaat er prat op dat ze de meest vergrote borsten ter wereld heeft.

Mayra - ook wel bekend als het Duitse 'adult' model Beshine - verdient er immers goed de kost mee. Toen ze haar carrière in de porno-industrie begon, had ze nog een doodnormale A-cup. Omdat het grote succes uitbleef, begon ze aan een hele reeks borstvergrotingen. Ze klom naar eigen zeggen op tot een 70Y, de grootste borsten die tot dusver bekend zijn.

In 2009 ontdekte de dame ook de kracht van sociale media en maakte een account op Twitter aan. Haar tweets - telkens met een fameuze knipoog - trekken intussen zo'n 120.000 lezers, en op het internet betalen veel mensen graag grof geld om foto's van de blondine te zien.

Ondanks al het gewicht - de borsten wegen samen net geen 20 kilo - vindt de blondine niet dat ze er veel last van heeft. Zo slaagt de dame er zelfs in om te sporten met haar enorme buste, al worden haar beha's door die activiteit regelmatig geruïneerd. Wij vrezen echter dat haar rug binnenkort hetzelfde leven beschoren is.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.