Plussize model Ashley Graham gaat strijd aan met Photoshop met nieuwe badmodecollectie

Instagram / Ashley Graham
Het bekendste plussize model van het moment, Ashley Graham, heeft haar eigen swimwearcollectie gelanceerd. De lijn lijkt ook een ijzersterk statement te zijn tegen Photoshop en andere retoucheringen, want op alle foto’s is ze te zien in badpak of bikini, en mét heel wat putjes en bultjes op haar billen.

“Authentiek en jezelf zijn is prachtig”, zo schrijft de Amerikaanse schone op Instagram. En dat lijkt meteen ook de boodschap te zijn van haar nieuwe collectie voor Swimsuits for All. Want terwijl de meeste vrouwen hun cellulitis het liefst vakkundig verstoppen, pronkt Ashley Graham net met haar sinaasappelhuid op de campagnefoto’s van het badpakkenmerk.

Het lijkt wel alsof de kiekjes gemaakt zijn door paparazzi, en er zijn geen retoucheringen aan de pas gekomen. Daarom heeft de campagne ook de toepasselijke naam ‘Power of Paparazzi’ gekregen.

“Deze campagne is volledig anders dan alle andere fotoshoots waar ik al aan heb meegewerkt”, reageert Graham nog. “Ik hoop dat deze beelden mensen doen beseffen dat ze zich gelukkig mogen voelen in hun vel en dat ze van elk moment moeten profiteren, maakt niet uit wie er toekijkt.” Amen, sister!

Een foto die is geplaatst door Swimsuits For All (@swimsuitsforall) op

Een foto die is geplaatst door Swimsuits For All (@swimsuitsforall) op

Alle stuks zijn beschikbaar in maatje 36 tot maatje 54, en zijn te koop op de webshop van Swimsuits for All. 
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • paul droesbeke

  mischien niet het mooist maar een lekkere brok met pak aan ,goed in bed.

 • Jos Plessers

  Mijn inziens.. prachtvrouw.

 • Robyn Rose

  Er bestaat nog iets anders dan te mager en te dik hè, gewoon slank.

 • Sandy Dupont

  Johan Goosens, Bert Giels en Piet De Vliegher. Sommige mensen kunnen er helaas niet aan doen dat ze wat voller zijn. Ik ben er ook één van. Het is echt niet leuk als je van de specialisten te horen krijgt dat je lichaam niet op een normale manier werkt.

 • JOHAN Goossens

  doorsnee mens, je moet eens een filmpje van de jaren 50 bekijken geen "vette"kinderen of volwassenen (toch belange na niet zoveel als tegenwoordig) we vreten als de beesten en dan nog eens veel rotzooi op de koop toe ,en proberen onszelf goed te praten