Zendaya (links), Loredana (midden) en Julie Van den Steen (rechts).
Volledig scherm
Zendaya (links), Loredana (midden) en Julie Van den Steen (rechts). © Axelle/Bauer-GriffinFilmMagic / Kristof Ghyselinck / James Arthur Gekiere/BELGA

Pixie cut voor Ram of losse waves voor Boogschutter: een astrologe en kapper tippen dé haarstijl voor je sterrenbeeld

Als je op zoek bent naar een haarstijl die perfect bij je past, zou astrologie je daar weleens bij kunnen helpen. Zo zou bij ieders ascendant, of je ‘tweede sterrenbeeld’, een uitzonderlijke haarstijl passen. Astrologe Esther van Heerebeek en BV-kapper Jochen Vanhoudt geven concrete tips voor jouw teken.

 1. DE KLASFOTO. Zo zag schrijfster Sylvia van Driessche eruit als tiener: “Ik durfde al vroeg te experimenteren met kleren”

  DE KLASFOTO. Zo zag schrijf­ster Sylvia van Driessche eruit als tiener: “Ik durfde al vroeg te experimen­te­ren met kleren”

  Sylvia van Driessche (46) is schrijfster van zeven romans en de webreeks ‘Liefdestips aan mezelf’. De schrijfmicrobe had ze als jong meisje al stevig te pakken, vertelt ze in onze reeks waarin BV’s een oude klasfoto delen, maar haar jeugd was nog wel kleurrijker dan dat. “Ik ging als zeventienjarige met een jurk en hakken naar het jeugdhuis. Daar waren we fel met jongens bezig.”
 2. “Wereldwijd zullen er zich grote veranderingen voordoen.” Dit voorspellen astrologen nu al voor 2023
  PREMIUM

  “Wereldwijd zullen er zich grote veranderin­gen voordoen.” Dit voorspel­len astrologen nu al voor 2023

  Weinig staat vast voor 2023, behalve dan hoe de planeten zich zullen gedragen. En astrologen smullen van wat ze zien. Astrologe Esther van Heerebeek gidst wie daarin gelooft door acht belangrijke voorspellingen voor dit jaar: grote transformaties op persoonlijk vlak en op wereldniveau. En goed nieuws voor je portemonnee. “De laatste keer dat die planeet zo stond, was tijdens de Franse Revolutie. We gaan daar echt wel iets van merken.”