Gary Barnes via Pexels
Volledig scherm
PREMIUM
© Gary Barnes via Pexels

Pikt je partner altijd het deken? Misschien zijn jullie gebaat bij een ‘slaapscheiding’. “Kan je relatie redden”

Je partner die ’s nachts het deken steelt: het is een van de meest voorkomende relatiefrustraties. Ook snurken, slaapproblemen en overmatig woelen zijn storende factoren in bed. Geen wonder dat steeds meer koppels apart slapen, al durven weinigen dat toe te geven. Een ‘slaapscheiding’ kan nochtans je relatie redden. Twee koppels getuigen. “Ik mis haar warme lichaam naast me. Maar nu hoef ik me niet meer schuldig te voelen.”

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Oude platen, de beste ijsjes van België en Napolitaanse pizza: 8 topadresjes van StuBru-presentator Stijn Van De Voorde

  Oude platen, de beste ijsjes van België en Napolitaan­se pizza: 8 topadres­jes van Stu­Bru-presenta­tor Stijn Van De Voorde

  Of het nu met podcasts of voor theater is, muziek blijft de rode draad in het leven van StuBru-presentator Stijn Van de Voorde (45). Momenteel is hij op tour met zijn show For Those About to Rock More, waarin hij vrouwen in de muziekwereld eert. Aan ons tipt hij zijn favoriete lokale adresjes én zijn lievelingsplek in het buitenland. En ook daar zit muziek in.