Katty De Vos
Volledig scherm
© Katty De Vos

Picknicken aan een kasteel of chillen in een strandbar: 7 tips om dit weekend eindelijk van het zonnetje te genieten

We hebben er even op gewacht, maar eindelijk is het zonnetje daar en stijgen de temperaturen boven de 20 graden Celsius. Dubbel en dik genieten! Zeker als je kunt picknicken op een kasteeldomein, idyllischer kan niet. Voel je geen corona maar een reismicrobe in de lucht hangen? Boek dan een camper of caravan om eropuit te trekken. Andere opties: ontspannen in de tuin, naar de beach bars aan zee of ontdek enkele van mooiste fietsroutes in ons land. 

 1. Een fit leven en lichaam? Deze 10 gewoontes hanteren mensen die in topvorm zijn

  Een fit leven en lichaam? Deze 10 gewoontes hanteren mensen die in topvorm zijn

  Of het nu een collega is, een buur of familielid: we kennen allemaal iemand die altijd in topvorm is. Ze slaan geen work-out over, laten zich niet vangen door ongezonde snacks en blaken voortdurend van energie. Hun geheim om gemotiveerd te blijven? Deze 10 gezonde gewoontes, die makkelijker vol te houden zijn dan je zou denken. “Als je consequent bent, worden die tien minuten stretchen in de ochtend even vanzelfsprekend als je kop koffie.”
 2. Na ‘top’ en ‘bottom’ voegt datingapp Grindr ook ‘side’-seks toe. “Eindelijk. Er wordt nog te vaak penetratie verwacht”

  Na ‘top’ en ‘bottom’ voegt datingapp Grindr ook ‘si­de’-seks toe. “Eindelijk. Er wordt nog te vaak penetratie verwacht”

  Ben je ‘top’ of ‘bottom’? Die vraag stelt LGBTQ+-datingapp Grindr zijn gebruikers — veelal mannen — om ze te linken aan een partner. Maar met ‘side’ komt daar nu een extra categorie bij, voor zij die niet-anale seks verkiezen. “Het is bullshit dat de app nu pas die voorkeur integreert”, zegt podcastmaker Max De Moor. Ook Alexander en Karel vertellen over het taboe dat Grindr nu pas doorbreekt. “Als je als homoseksuele man zegt dat je geen penetratie wil, wordt vaak het contact verbroken.”
 1. Gezonde kooklessen van onze nationale voetbalvrouwen: “Er moet ruimte zijn voor een cheat meal. Bij mij is dat chips”

  Gezonde kooklessen van onze nationale voetbal­vrou­wen: “Er moet ruimte zijn voor een cheat meal. Bij mij is dat chips”

  Wat staat er op het menu van onze Red Flames nu ze zich voorbereiden op het EK in juli? Is gezond al wat de klok slaat of is er nog ruimte voor een cheat meal? Verdedigster Janice Cayman (33) doet uit de doeken wat de pot schaft, nutritionist Gino van de Voetbalbond geeft drie tips waar stervelingen die gezond willen eten, ook iets aan hebben. “Op een rustige dag heeft je lichaam geen koolhydraatbommen nodig.”