rv
Volledig scherm
© rv

OPROEP. Welke persoon of gebeurtenis uit 2021 blijft jou eeuwig bij?

2021 ... wat een jaar vol emoties alweer. 

 1. "Ik ben opnieuw gelukkig in de liefde": Weervrouw Sabine Hagedoren verloor haar man, maar kijkt positief naar het leven
  PREMIUM

  "Ik ben opnieuw gelukkig in de liefde": Weervrouw Sabine Hagedoren verloor haar man, maar kijkt positief naar het leven

  Regen, koude of een stevige rukwind? Het heeft geen enkel effect op het humeur van de goedlachse weervrouw Sabine Hagedoren. Zij doorstond met haar gezin een loodzware storm: Jurgen, haar echtgenoot en papa van haar twee kinderen, overleed in 2016 na een slepende ziekte. Ondanks het gemis ziet ze het leven door een zonnige bril. “Ik zie steeds meer van Jurgen terug in de kinderen. Dat zijn telkens kleine gniffelmomentjes voor me.”
 2. Beautyredactrice Sophie test welke adventskalenders je geld waard zijn: “Als teleurstelling in een kartonnen doosje kwam, dan was dit het”
  PREMIUM

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie test welke adventska­len­ders je geld waard zijn: “Als teleurstel­ling in een kartonnen doosje kwam, dan was dit het”

  Vanaf vandaag tellen we officieel af naar kerst, en wel graag met een adventskalender. Heerlijk toch: elke dag een stukje geluk van achter een minuscuul deurtje prutsen. Was dat vijf jaar geleden nog een stukje chocolade, dan komen de kalenders nu in álle mogelijke varianten, waarvan vooral de exemplaren met lekkers voor haar en huid razend populair lijken. Welke zijn echt je geld waard? Is dat eentje van een schappelijke 25 euro? Of eentje van – slik – 350 euro? Beautyredactrice Sophie vergelijkt er elf. “Enige nadeel bij deze is dat je niet alle deurtjes in één keer mag openen.”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.