ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

OPROEP. Was jouw 'eerste keer' memorabel? vertel ons je verhaal

We hebben allemaal een ‘eerste keer’ — of meerdere ‘eerste keren’ zelfs. Denk je met veel plezier terug aan dat bijzondere moment en herinner je je nog goed hoe het ging? Voor een nieuwe reeks is NINA op zoek naar jouw verhaal, al dan niet anoniem. 

 1. Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Het is hartje zomer: de afgelopen weken klommen de temperaturen geregeld vlotjes richting dertig graden Celcius, en het ziet er niet naar uit dat het kwik snel weer drastisch zal dalen. Heerlijk terrasjesweer, dus. Maar ook: de temperaturen waarin sommigen zich te pletter zweten. Gelukkig is er de expertise van stylist Sarah Roelstraete. Zij legt uit welke outfits, materialen en kleuren je best draagt om okselvijvers te vermijden of te verbergen.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 1. Wat zou het seksleven van de Vlaming verbeteren? 40 opvallende reacties. “Ik wil naar een parenclub gaan”

  Wat zou het seksleven van de Vlaming verbeteren? 40 opvallende reacties. “Ik wil naar een parenclub gaan”

  Wat zou jouw seksuele relatie (nog) beter maken? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 23.500 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen: wij verzamelen de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. “Ik zou willen dat we elkaar opgeilden met foto’s en sms’jes, in plaats van kids talk of elkaar boodschappenlijstjes sturen.”
 2. Gekker wordt het niet: wie hip wil zijn, draagt Kim Kardashians nieuwe 'zwemhandschoenen' aan het strand

  Gekker wordt het niet: wie hip wil zijn, draagt Kim Kardas­hians nieuwe 'zwemhand­schoe­nen' aan het strand

  Zwemmode mag anno 2022 een tikkeltje excentrieker. Glitters, asymmetrie, cut-outs: waarom niet. Maar volgens realityster Kim Kardashian kan dat nog beter: zij lanceert met haar merk Skims lange zwemhandschoenen. Om een “sexy splash” te maken waar je ook gaat. Op sociale media reageren mensen erg lacherig — ondertussen zijn Kims gekke handschoenen echter wel razend populair.
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.