Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

OPROEP. Knalroze haar of net minder make-up: wat doe jij anders sinds de lockdown?

Een jaar corona. Een jaar zonder kappers, collega’s - enfin, toch in levenden lijve -, festivals of feestjes. Heb jij je jeansbroeken op de brandstapel gegooid? Leef je in comfortabele leggings, heb je geen idee waar die foundation ligt, en hoef je het ook niet te weten? Of was het voor jou net dé periode om te experimenteren met make-up of een toffe haarkleur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

1 reactie

 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  in doe gewoon niks anders : ik was en blijf mezelf. Ik ben weerbaar tegen alle trends en wat men ons wil allemaal aanpraten :-) Een goed voorkomen en een natuurlijke uittaling vind ik belangrijk maar de inhoud telt voor nog meer.
 1. Caroline en Auriane doen het radicaal anders: van een slagersfamilie naar veggie. “Voelde als coming-out”

  Caroline en Auriane doen het radicaal anders: van een slagersfa­mi­lie naar veggie. “Voelde als co­ming-out”

  Soms valt de appel wél ver van de boom. Caroline Vercauteren (34) is getrouwd met de zoon van een charcuteriebedrijf. Auriane Borremans (29) komt uit een slagersfamilie pur sang. Beide dames maakten een niet zo evidente switch. Auriane breekt de familietraditie, werd vegetariër én startte haar eigen bedrijf rond plantaardige voeding. Ook Caroline stampt een plantaardig initiatief uit de (pot)grond. “Ik ben lang op zoek geweest naar de ideale grondstof om vlees te vervangen. We kwamen uit bij de oesterzwam. Het wordt ‘de biefstuk van de groenten’ genoemd.”
 2. Dating Dictionary: dit zijn 13 woorden die je moet kennen als je start met online daten

  Dating Dictionary: dit zijn 13 woorden die je moet kennen als je start met online daten

  Deepliking, gatsbying of benching? Alsof het nog niet moeilijk genoeg is om jezelf open te stellen op verschillende datingapps, moet je ook nog eens op de hoogte zijn van een hele resem aan afkortingen, trends en termen. Ben je nieuw op de datingmarkt? Dan kan al dat jargon erg technisch en ontmoedigend klinken. Geen zorgen, met de onderstaande 13 woorden brengen we je vocabulaire weer helemaal up-to-date.