rr
Volledig scherm
rr © Getty Images

OPROEP. Had jij ooit waanzinnige seks waar je anoniem over wilt vertellen?

Het thema ‘seks’ is er eentje dat over menig tongen rolt. Maar ook eentje waar we maar al te graag over lezen. Daarom gaat Nina wekelijks op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. En dat op alle vlakken, want elke superseks is anders. Wil jij graag jouw beste sekservaring delen en vertellen waar je stiekem vaker aan terugdenkt dan je zou willen toegeven? We horen het maar al te graag. En oh, je blijft volledig anoniem.

 1. Leen gaat naar een seksfeestje in het thema van de film Eyes Wide Shut: “We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen”
  PREMIUM

  Leen gaat naar een seksfeest­je in het thema van de film Eyes Wide Shut: “We voelden de blikken van de andere gasten op onze naakte lichamen”

  “Als de staf van de barones de grond raakte, deden we een opdracht. Knielen, vooroverbuigen, elkaar een voor een kussen. Bij de laatste slag lieten we allemaal tegelijkertijd onze cape vallen.” Leen (33) en Patrick (50) kopen een boek waarin een seksfeestje wordt aangeraden in thema van de film ‘Eyes Wide Shut’. Ze besluiten ernaartoe te gaan. Een jaar lang ging journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Voor het nieuwe seizoen van start gaat, blikt ze terug op de vijf verhalen die haar het meest zijn bijgebleven. We telden af van 5 naar 1. Vandaag lees je, eindelijk, haar nummer 1.
 2. Pluk je wild! Maar wees voorzichtig. Wildplukexpert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis”

  Pluk je wild! Maar wees voorzich­tig. Wildplukex­pert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis”

  Koken met je vondsten uit het bos is aan een ferme opmars bezig. Maar niet alles wat plukbaar is, is ook veilig. Dat bewijst de groene knolamaniet, die recent werd ontdekt in de Vlaamse bossen. Hij lijkt op een champignon, maar is een van de giftigste paddenstoelen ter wereld. Bezint dus eer ge begint. Om je op het juiste pad te houden in ‘de supermarkt van het bos’, geeft expert Ben Brumagne enkele tips. “Ga eerst bij iemand in de leer die je de basisbeginselen van het wildplukken aanleert.”
 1. Jeugdvrienden Lotte en Lucas zien elkaar na 23 jaar terug: “We hebben elke centimeter van elkaars lijf gestreeld, betast en gezoend”
  PREMIUM

  Jeugdvrien­den Lotte en Lucas zien elkaar na 23 jaar terug: “We hebben elke centimeter van elkaars lijf gestreeld, betast en gezoend”

  “Hij kleedde me ontzettend traag uit. Eerst mijn trui. Een half uur later pas mijn broek. Elkaar voelen, naar elkaar kijken. En denken: Ja, jij bent het. Jij bent het echt.” Lotte (45) ontmoette Lucas op de universiteit. Daar waren ze onafscheidelijk, tot er iets gebeurde waardoor ze elkaar meer dan twintig jaar niet zagen. Tot het lot hen weer samenbrengt. Een jaar lang ging journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Voor het nieuwe seizoen van start gaat, blikt ze terug op de vijf verhalen die haar het meest zijn bijgebleven. We tellen af van 5 naar 1. Vandaag: nummer 2.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.