Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Oproep. Ben of ken jij iemand die jarig is op 29 februari?

2020 is een schrikkeljaar en dat betekent maar een ding: een extra dag in februari. Maar hoe voelt dat nu om jarig te zijn op die schrikkeldag? Word je dan extra in de bloemetjes gezet of vier je dat net zoals andere jaren? Wij zijn benieuwd!

  1. Juwelen die eruit zien alsof ze gemaakt zijn door je nichtje zijn hét accessoire van de zomer (vraag maar aan Dua Lipa en Miley Cyrus)

    Juwelen die eruit zien alsof ze gemaakt zijn door je nichtje zijn hét accessoire van de zomer (vraag maar aan Dua Lipa en Miley Cyrus)

    Als we de mode van het moment met één woord moeten omschrijven? Speels. En met een flinke portie nostalgie. De juwelentrend van het moment is dan ook niet gemaakt van het klassieke goud of zilver. Wel zijn het armbanden en kettingen met kleurrijke, bijna kinderlijke kralen. No worries: er is ook een discretere manier om de tendens te adopteren, en de grootste sterren zijn er dol op.
  2. Voorproefje van NINA met actrice Lynn Van Royen: “Mijn lief en ik smijten een matras in de auto en
we zien wel waar we uitkomen”

    Voorproef­je van NINA met actrice Lynn Van Royen: “Mijn lief en ik smijten een matras in de auto en we zien wel waar we uitkomen”

    Een tijd geleden ruilde ze het rumoer van de stad in voor de rust van het platteland. In haar boerderij tussen de weilanden geniet Lynn Van Royen (32) voluit van zoontjes Ruben (9) en Max (5). Naast de verdere opnames van de nieuwe fictiereeks ‘Onder vuur’ heeft de actrice vooral een zonnige, zorgeloze zomer voor de boeg. En daar hoort sinds vorig jaar ook een nieuw lief bij. “Ik waak erover dat ik mezelf niet volledig verlies in de liefde.”