Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Op sociale media delen we massaal de meest herkenbare frustraties van het kantoorleven

Onze job neemt een groot deel van ons leven in beslag. Geen wonder dat we nu en dan frustraties moeten uiten. Vroeger deden we dat op café na pintje nummer twee, nu liever — en massaal — op sociale media. En ja hoor: die hilarische filmpjes over veeleisende bazen en irritante collega’s (ook wel bekend als de ‘office Linda’s’) zijn erg herkenbaar.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Er zijn steeds meer ongewild single vrouwen of ‘femcels’. “Ze staan voor de spiegel en denken: wat een lelijk wijf”
  PREMIUM

  Er zijn steeds meer ongewild single vrouwen of ‘femcels’. “Ze staan voor de spiegel en denken: wat een lelijk wijf”

  “Een datingbureau zei me vlakaf dat ik te oud ben”, klinkt het. ‘Femcels’ geven hun uiterlijk en het onrealistische schoonheidsideaal de schuld van hun eenzaamheid. Seksuologe Rika Ponnet licht toe waarom sommig eeuwige singles zo worstelen met het vinden van een partner en hoe je de liefde toch toelaat. “Uit angst voor afwijzing weiger je je vrouwelijkheid toe te laten. Maar dat werkt averechts.”