Getty
Volledig scherm
© Getty

Op deze leeftijd hebben we het beste zelfbeeld

Grijze haren, een rimpel hier en daar, de zwaartekracht die op bepaalde plaatsen tegenwerkt. Ouder worden, het is iets waar de samenleving tegenwoordig haast nachtmerries over heeft. Al wordt er een ding wel beter met de leeftijd: ons zelfbeeld. 

3 reacties

 • Tina Colpaert

  3 jaar geleden
  Zal wel voor iedereen anders zijn naargelang hoe je leeft en geniet van de kleine dingen in het leven
 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Ik ben 65 en heb me nooit beter gevoeld dan nu.
 • patricia clycq

  3 jaar geleden
  dat is ook niet altijd waar,als je al jaren voor een zieke partner moet zorgen.
 1. Op de koffie bij ’s werelds bekendste influencer Chiara Ferragni. “Donatella Versace is een van de boeiendste mensen die ik ooit heb ontmoet”

  Op de koffie bij ’s werelds bekendste influencer Chiara Ferragni. “Donatella Versace is een van de boeiendste mensen die ik ooit heb ontmoet”

  Meer dan tien jaar geleden richtte ze haar blog ‘The Blonde Salad’ op. Ze is knap, reteslim en werkte zich razendsnel naar de top. Intussen heeft ze bijna 24 miljoen volgers op Instagram en mag ze zichzelf één van de best verdienende vrouwen in de modewereld noemen. Om maar te zeggen: Chiara Ferragni (34) is geen minne. Omdat de Italiaanse een collectie ontworpen heeft voor Nespresso, mochten we exclusief met haar op de koffie. Om te babbelen over het zwarte goud, uiteraard, en leuke koffiedates na corona.
 1. Vaarwel okselvijvers: mode-expert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Het is puffen geblazen deze week, zeker met temperaturen die nog boven de dertig graden Celsius gaan. Het liefst dragen we enkel een bikini of badpak om in een zwembad te plonsen. Maar helaas. In de praktijk is dat niet altijd mogelijk. Stylist Sarah Roelstraete legt uit welke outfits, materialen en kleuren je idealiter wél draagt. “Een croptop met blote buik lijkt misschien luchtig, maar het tegenovergestelde is waar. Het is beter om je huid af te schermen van de warmte.”
 2. Wie deze zomer trendy wil zijn, kleedt zich als een ‘coconut girl’ (en haalt inspiratie uit jeugdreeks ‘Spring’)

  Wie deze zomer trendy wil zijn, kleedt zich als een ‘coconut girl’ (en haalt inspiratie uit jeugdreeks ‘Spring’)

  Herinner je je nog de kleurrijke haltertops, tropische bloemenprints en speelse haaraccessoires die we bij sterren in de nillies zagen? Wel, dat is ondertussen zo’n twintig jaar geleden en in Het Rijk Der Trends betekent dat dat het tijd is om te recycleren. De zogenaamde ‘coconut girl’-stijl is nu een hit op het internet en doet snakken naar de zomer. Tijd om de surf chick in jezelf los te laten.