Sandra Mermans & nina.be
Volledig scherm
PREMIUM
© Sandra Mermans & nina.be

Onzichtbaar arm: deze Vlaamse vrouwen doorbreken het grootste taboe

De Vlaming praat niet graag over geld. Al zeker niet als hij er een tekort aan heeft. Vooral alleenstaande mama’s en zelfstandige ondernemers lopen een groter risico om in de problemen te komen. Naar aanleiding van de Internationale dag tegen de armoede op 17 oktober doen drie vrouwen moedig het relaas van hun financiële zorgen.

5 reacties

 • Etienne Madden

  4 jaar geleden
  @jean-pierre rejek wat de regering hiermee te maken heeft is duidelijk; veel te oge huurprijzen en gebrek aan sociale huisvesting, te dure distributie kosten van electriciteit en water, te hoge energie prijzen (door taksen en acsijnsen) DAT is wel in handen van de regering. niet alles wat u in uw leven overkomt is uw eigen schuld zoals de NV.a ons probeert te doen geloven.
 • Jos Teuwen

  4 jaar geleden
  Het beleid gaat hier schromelijk de mist in! Idd Rejek de schuld van...
 • jean-pierre rejek

  4 jaar geleden
  Wat heeft de regering te maken in een gezin situatie als het niet meer gaat Nicolas Ivanov er zijn gezinnen die 20 jaar getrouwd zijn en drie keer op vakantie gaan met alles erop en er aan en dan gaat het niet meer en alle geld is opgesoupeerd en dan janken heb geen geld meer omdat ik alleen er nu voor staat ,daar moet toch iemand anders toch niet voor opdraaien hé ,natuurlijk plezant is iets anders .
 • Nicolas Ivanov

  4 jaar geleden
  Zo zijn er velen. Zeker wie alleenstaand of alleenverdiener is met kinderen. De kosten voor voeding, electriciteit etc swingen de pan uit. Je komt net rond. De minste tegenslag brengt je in de problemen. Dat is 2018. Dat is de kracht van de verandering. Dank u regeringen.
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  klopt mevr Bogaert ben het met u eens ,dat het moeilijk is ,ook voor mannen hoor neem dat maar van mij aan ,het is niet leuk als je op een avond laat thuiskomt en alles maar dan ook alles is uit je huis weg,behalve een stapel vuil was en de rest van mijn kleren,dan nog allementatie moeten betalen voor kinderen die niet van jou zijn ,want soms vraag ik mij af wie is hier eigenlijk het zwakke geslacht in belgie
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. ‘On adventure with dad’: Belgische vader brengt boek uit met hilarische opvoedingstips voor papa’s (in spe)

  ‘On adventure with dad’: Belgische vader brengt boek uit met hilarische opvoedings­tips voor papa’s (in spe)

  Met zijn Instagrampagina ‘On adventure with dad’ wist Kenny Deuss, papa van Alix (3) en Aster (1), wereldwijd al 450.000 fans te verzamelen. En sinds vandaag zijn z’n hilarische (bewerkte) beelden over het vaderschap ook in boekvorm verkrijgbaar. De Antwerpenaar deelt met ons zeven gouden — en nogal creatieve — opvoedingstips voor (toekomstige) vaders: volg ze op eigen risico.
 1. “Om 10 uur wil ik al een pak friet.” Q-dj Maarten Vancoillie worstelt met gezond eten tijdens shiftwerk

  “Om 10 uur wil ik al een pak friet.” Q-dj Maarten Vancoillie worstelt met gezond eten tijdens shiftwerk

  Gezonde, verse maaltijden koken is niet altijd makkelijk wanneer je een fulltime job hebt. En voor mensen die in shifts werken is dat nog veel moeilijker. Q-dj Maarten Vancoillie weet dat als geen ander. “Ik moet op het werk vaak op mijn honger zitten.” Diëtiste Lotte Lemoine geeft in haar nieuwe boek ‘Gezond shiftwerk’ tips om toch een gezonde levensstijl aan te houden. “Als je maaltijden overslaat, ben je op den duur zo uitgehongerd dat je geen gezonde keuzes kan maken.”