Sandra Mermans & nina.be
Volledig scherm
PREMIUM
© Sandra Mermans & nina.be

Onzichtbaar arm: deze Vlaamse vrouwen doorbreken het grootste taboe

De Vlaming praat niet graag over geld. Al zeker niet als hij er een tekort aan heeft. Vooral alleenstaande mama’s en zelfstandige ondernemers lopen een groter risico om in de problemen te komen. Naar aanleiding van de Internationale dag tegen de armoede op 17 oktober doen drie vrouwen moedig het relaas van hun financiële zorgen.

5 reacties

 • Etienne Madden

  5 jaar geleden
  @jean-pierre rejek wat de regering hiermee te maken heeft is duidelijk; veel te oge huurprijzen en gebrek aan sociale huisvesting, te dure distributie kosten van electriciteit en water, te hoge energie prijzen (door taksen en acsijnsen) DAT is wel in handen van de regering. niet alles wat u in uw leven overkomt is uw eigen schuld zoals de NV.a ons probeert te doen geloven.
 • Jos Teuwen

  5 jaar geleden
  Het beleid gaat hier schromelijk de mist in! Idd Rejek de schuld van...
 • jean-pierre rejek

  5 jaar geleden
  Wat heeft de regering te maken in een gezin situatie als het niet meer gaat Nicolas Ivanov er zijn gezinnen die 20 jaar getrouwd zijn en drie keer op vakantie gaan met alles erop en er aan en dan gaat het niet meer en alle geld is opgesoupeerd en dan janken heb geen geld meer omdat ik alleen er nu voor staat ,daar moet toch iemand anders toch niet voor opdraaien hé ,natuurlijk plezant is iets anders .
 • Nicolas Ivanov

  5 jaar geleden
  Zo zijn er velen. Zeker wie alleenstaand of alleenverdiener is met kinderen. De kosten voor voeding, electriciteit etc swingen de pan uit. Je komt net rond. De minste tegenslag brengt je in de problemen. Dat is 2018. Dat is de kracht van de verandering. Dank u regeringen.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  klopt mevr Bogaert ben het met u eens ,dat het moeilijk is ,ook voor mannen hoor neem dat maar van mij aan ,het is niet leuk als je op een avond laat thuiskomt en alles maar dan ook alles is uit je huis weg,behalve een stapel vuil was en de rest van mijn kleren,dan nog allementatie moeten betalen voor kinderen die niet van jou zijn ,want soms vraag ik mij af wie is hier eigenlijk het zwakke geslacht in belgie