rv
Volledig scherm
© rv

Onze prinses werd gespot met tasje van upcoming Vlaams merk. “We kregen een bedankingsbrief van het hof”

Koningin Mathilde (50) en kroonprinses Elisabeth (21) hebben hun driedaags werkbezoek aan Egypte afgerond. Beide dames vielen op door hun stijlvolle outfits. Zo verscheen onze prinses met een tas van het Belgisch handtassenlabel Kaai in de hand. Spoiler: die is ietsje goedkoper dan een designertas. Oprichter Ine Verhaert legt uit hoe dat in zijn werk ging. “Nooit durven dromen.”

  1. “Dit was het lelijkste huis van Berchem.” Architect Anouk Taeymans renoveerde een rijwoning uit de jaren 50

    “Dit was het lelijkste huis van Berchem.” Architect Anouk Taeymans renoveerde een rijwoning uit de jaren 50

    ‘Greige’, een mix van grijs en beige, is een grote trendkleur. En Anouk Taeymans is grote fan. De architecte pakte een rijwoning uit de jaren 50 onder handen en toont hoe je met verschillende grijstinten een serene sfeer creëert, zonder er een saaie boel van te maken. “Het huis stond een hele poos te koop toen wij een kijkje kwamen nemen. Zelfs ík twijfelde of er iets van te maken viel.”
  2. DE KLASFOTO. Zo zag schrijfster Sylvia van Driessche eruit als tiener: “Ik durfde al vroeg te experimenteren met kleren”

    DE KLASFOTO. Zo zag schrijf­ster Sylvia van Driessche eruit als tiener: “Ik durfde al vroeg te experimen­te­ren met kleren”

    Sylvia van Driessche (46) is schrijfster van zeven romans en de webreeks ‘Liefdestips aan mezelf’. De schrijfmicrobe had ze als jong meisje al stevig te pakken, vertelt ze in onze reeks waarin BV’s een oude klasfoto delen, maar haar jeugd was nog wel kleurrijker dan dat. “Ik ging als zeventienjarige met een jurk en hakken naar het jeugdhuis. Daar waren we fel met jongens bezig.”