Corbis via Getty Images
Volledig scherm
© Corbis via Getty Images

Ontwerper Giorgio Armani tot ridder geslagen voor zijn bijdrages aan kunst en mode

Uitgenodigd worden door de president in zijn paleis om het belangrijkste ridderkruis te ontvangen, dat overkomt je niet elke dag. Voor Giorgio Armani (87) was het gisteren zover. De Italiaan draait al zes generaties mee in de modewereld met een imperium aan kleding- tot meubelmerken en zelfs hotels. Dat mocht weleens gevierd worden. 

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Roberto Mancini en zijn Armani: “Een pak als zijn voetbalploeg, niet omver te krijgen”
  PREMIUM

  Roberto Mancini en zijn Armani: “Een pak als zijn voetbal­ploeg, niet omver te krijgen”

  Nu we zijn uitgepraat over beslissende saves en gemiste penalty’s, kan het eindelijk gaan over de man die onze aandacht trok langs de zijlijn. Als was de streep gras een catwalk, Italiaans coach Roberto Mancini ging er wedstrijd na wedstrijd met alle aandacht lopen. Uit een doosje kwam ie, in zijn zacht blauwgrijze Armani-pak. De coach en zijn oerdegelijke kostuum: dat was pas een match.