Shop met korting tijdens de Nationale NINA-dag: de favorieten van de redactie

Getty Images
Deze zaterdag is het zover: tal van winkels geven je een fikse korting ter ere van de Nationale NINA-dag. Krijg je spontaan last van keuzestress? No worries, om je een handje te helpen gingen wij alvast op zoek naar onze favoriete items. Vandaag: de top 3 van redactrice Valérie.

Ik beken: een held in organisatie ben ik niet. Chaos is my middle name, ook tijdens het shoppen. Het mag dan ook geen wonder heten dat dat zich meteen ook vertaalt in de stuks die ik wil scoren tijdens de Nationale NINA-dag. Iets voor de kinderen, een beautyproductje en ook nog een leuk paar nieuwe enkellaarsjes? Bring it on

Nina.be

1. Urban Decay Naked Cherry oogschaduwpalet. € 55,05. Koop het met 20 % korting op vertoon van je NINA-shoppingkaart en de ICI PARIS XL-Beauty Member Card. Geldig op het volledige assortiment bij aankoop van minimaal twee producten. In de winkel of online.  

2.  Fleece rendierentrui met kap, € 29,99 bij LolaLiza. Scoor deze trui zaterdag met 20% korting bij LolaLiza of online

3. Alma en Pena enkellaars met dierenprint, € 139,99 bij Avance. Koop ze met 20% korting bij Avance of online

Benieuwd welke merken allemaal meedoen? Hier vind je een volledige lijst. Veel shopplezier!
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yves Huybrechts

  De website om de Nespresso Maestria Magimix werkt niet. Alvde hele dag geprobeerd. Hoe kan je dan een machine in huis halen. Het kan toch nog niet dat er geen meer zijn. Lena De Smedt

 • Els Delsaert

  Door de staking mijn krant niet gekregen ... mijn Nina kaart dus ook niet :-(

 • Wim Heremans

  En als je de krant niet krijgt door een staking, hoe geraak je dan aan een kaart?

 • Dominique Van Laere

  Vandaag geen krant ontvangen. Hou ontvang ik nu mijn korting bij de deelnemende winkels? Dominique

 • ISABEL FRANCOIS

  @Carine,bij de papieren krant en zit in sommige glossy magazines.Online heb je dat niet nodig,daar krijg je de korting via een code op de desbetreffende website.