Ga naar de mobiele website
^ Top

NINA tipt: koop deze kleren en help kinderen in nood

Diesel
Modemerk Diesel heeft samen met supermodel Naomi Campbell een collectie uitgebracht die haar goede doel Fashion For Relief steunt. De T-shirts en truien werden ontworpen door kinderen, de opbrengsten van de kleurrijke Child At Heart collectie worden gedoneerd aan kinderen in nood.

Een kwart van de kinderen wereldwijd, maar liefst 1,2 miljard, leven in ontwikkelingslanden waar ze achtergesteld worden en amper kansen krijgen. 230 miljoen kinderen zijn dan weer abrupt weggerukt uit hun thuisland door de crisis. Er is kortom nood aan actie, en topmodel Naomi Campbell besloot daar eigenhandig voor te zorgen.

In 2005 richtte ze Fashion For Relief op met als doel het inzamelen van geld en het bewustzijn creëren voor wereldwijde oorzaken door nauw samen te werken met andere goede doelenorganisaties. 

Om specifiek kinderen in nood te helpen, contacteerde ze artistiek-directeur van Diesel Nicola Formichetti en die was maar al te blij om te kunnen helpen. "Ik was zo verheugd toen Naomi ons contacteerde om dit fantastische goede doel te steunen. Ik ben heel dankbaar dat ik met haar kan samenwerken aan Child At Heart om hopelijk ook echt een verschil te maken," aldus Formichetti.

De Fashion For Relief x Diesel collectie is nu online en in de Diesel winkels te koop.

Diesel
Meer over



1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • ak ron

    En met z'n allen trappen onze gelijken, de vrouwen hierin... Proficiat aan Naomi, oog voor idiocratie!

Meld een bug