NINA tipt: een winkel met alleen tutu rokjes

rv
Tutu rokjes alleen voor ballerina's? Nee hoor, dat schreven we hier ook al. Een tutu combineren in een alledaagse outfit is zelfs zo hip, dat de Belgische Isabelle Dumortier er een volledig eigen merk rond heeft opgebouwd. Na het succes van pop-upvestigingen in Antwerpen en Wijnegem opent ze nu een tijdelijke 'Tutu-shop' in Knokke.

Het idee om tutu's op te markt te brengen werd haar ingegeven nadat ze in het voorjaar van 2016 de organisatie van een vrijgezellenfeestje in Dubai voor haar rekening nam. Het beeld van zeven flanerende bruidsmeisjes in tutu sprak meteen tot haar verbeelding, en dus maakte ze maar zelf het ontwerp voor de outfits. Een foto van het feestje, die later op Facebook verschijnt, wordt maar liefst 2.000 keer geliked. Een maand later trekt Isabelle haar tutu aan voor een feestje in Monaco waar ze wordt benaderd door een twintigtal vrouwen die willen weten waar het poederroze exemplaar vandaan komt.

Dat zet haar aan het denken, en niet veel later is een eigen webshop tutu-shop.com al een feit. Al snel volgen er ook fysieke pop-winkels in Antwerpen en nu dus ook eentje in Knokke. Maar van Isabelle mag het zelfs allemaal nog grootser. Binnenkort lanceert ze de webshop in Frankrijk en de Verenigde Staten.

Praktisch:
Tutu Shop Pop-Up Store
Dumortierlaan 99, 8300 Knokke

rv1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • SABINE VAN DE KERKHOVE

    60-70 euro voor een voille met ne rekker rond, rap verdiend precies. Maar ja knokke zeker...