Hoe kleed je je voor een etentje met je ex? En andere stijlvragen opgelost door een Parisienne

Style secrets van Ines de la Fressange

Ines de La Fressange
NINA Ines de La Fressange
Zelfs met een overvolle kleerkast vragen we ons soms nog af: wat draag ik vandaag? Ines de la Fressange is een beroemd Parijs stijlicoon, zij lijkt wel elke dag te weten wat ze moet aantrekken. Als iemand weet wat stijl is, is zij het! In een nieuw boek geeft ze je de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Mijn ex vraagt me mee uit eten

"Je laat het beeld van de 'vamp die je moet veroveren' los en kiest voor een subtiel verleidingswapen: de kokerrok. Een niet al te suggestief decolleté, subtiel, een hemdje volstaat."

Date met je ex
Nina Date met je ex

Saturday Night Fever

"We gaan niet in een wit pak John Travolta uithangen. Dat is op zich best leuk, maar allang passé. Het discoaccent zit in de goudkleurige top. Die geeft lomperiken die met je flirten de kans om te zeggen dat je helemaal glimt. En maak het jezelf niet moeilijk met hakken. Om de hele nacht te kunnen dansen heb je platte schoenen nodig. Zelfs Assepoester houdt het niet tot na middernacht vol op haar muiltjes."

Dansen op zaterdag
Nina Dansen op zaterdag

Aan de schoolpoort

"Ga vooral niet met een klein handtasje dat je in je hand moet houden. Daarmee verraad je dat je niet weet dat je kind iets lekkers wil als hij uit school komt. Het juiste tenue bestaat uit een jeans, trui en sneakers, want het zou best wel kunnen dat je achter je kind aan moet hollen."

Modelmoeder
Nina Modelmoeder

Stijltips uit: la Parisienne Lookbook van Ines de la Fressange, uitgegeven bij Terra. De shopping voegden we zelf toe.

La Parisienne
Terra La Parisienne5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jeff Nuyts

  Oe la la, als we maar geld kunnen uitgeven. We mogen zelfs thuis zitten 'voor de kinderen' maar alleen als vrouw, als mannen zwangerschapsverlof eisen is de vrouwenren te klein. Hypocriete kinderen....

 • Thierry Vansweevelt

  Met een ex ga je niet eten... heel wanhopig..en voor stijl ga je niet naar een parisienne... heel bazige saaie stijl. Je ex zal blij zijn dat hij van je vanaf is. Nee kleed je supersexy, laat hem kwijlen.

 • Jos Temmerman

  Lol ,wie gaat er nu met zijn ex uit eten.

 • jean-luc barra

  Geef me één goede reden om met je ex te gaan uiteten ? Krankzinnig !

 • Fons Billen

  wie houd zich nu bezig met zulke onzin ?