De perfecte handtas voor bij je feestoutfit

Shutterstock
Voor een feestje mag nét een tikkeltje meer zijn, en dat geldt ook voor je handtas. Laat je doordeweekse tas in de kast staan en pak uit met glamoureuzer exemplaar. Want de juiste handtas is net zo belangrijk als de keuze van je feestoutfit.

Klein maar fijn

Is de kans groot dat je vanavond op de dansvloer belandt? Dan is een partyproof schoudertasje jouw perfecte partner in crime. Groot genoeg om je smartphone, sleutels en lipstick in op te bergen, klein genoeg om je niet te hinderen tijdens het dansen.

(lees verder onder de foto)

ninashop.be

1. Monte Lesima (Pia Sassi, €44,95 in plaats van €189)
2. Chiese (Lia Biassoni, €39,95 in plaats van €149)

Clutch

Een clutch staat nog een tikje eleganter dan een kleine schoudertas en maakt iedere feestlook compleet. Leuk maar niet zo praktisch, zeg je? Heel wat schoudertasjes kan je in een clutch veranderen door simpelweg het hengsel los te klikken. Twee tassen voor de prijs van een!

(lees verder onder de foto)

ninashop.be

1. Marla (Anna Morellini, €24,95 in plaats van €99)
2. Beatrice (Anna Morellini, €39,95 in plaats van €159)

Eyecatcher

Hou je het liever praktisch? Ook met een grote handtas kan je best op het feest verschijnen. Kies voor een luxueuze eyecatcher: een stijlvol, kwaliteitsexemplaar dat ook zonder blingbling de show steelt.

(lees verder onder de foto)

ninashop.be

1. Allessandra (Anna Morellini, €319)
2. Pomarance (Lucca Baldi, €131,60 in plaats van €329)

Lees ook: 

Cadeautip: de perfecte handtas voor elke vrouw

Zo gaat je handtas een leven lang mee

Handtassen om jezelf cadeau te doen




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.