De it-bag waar je ook je spullen in kwijt kan: dit zijn de leukste shoppers

Nina
I like big bags and I cannot lie… Onze Nationale Nina-dag nadert met rasse schreden, want op zaterdag 10 november krijg je doorheen het ganse land kortingen dankzij de Nina shoppingkaart. Het ideale moment om eens goed je slag te slaan in de deelnemende winkels. En hoe doe je dat beter dan met één van de mooie shoppers uit onze webshop aan je arm?! Dit zijn onze drie favoriete exemplaren. 
Ninashop

Lia Biassoni, Anapo, € 319. 

Ninashop

Zoe & Noe, Monica, € 329. 

Ninashop

Lia Biassoni, Timavo, € 92,70 (ipv. € 309)

Bekijk hier de leukste shoppers in onze NINA webshop en ga comfortabel op pad tijdens de nationale Nine-dag! 

Lees ook:

Tas(t) toe! Dit zijn de leukste handtassen van dit seizoen

Beestig mooi! Shop de mooiste tassen met dierenprint

Dit zijn de handtassen die elke vrouw nodig heeft
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • nadine Nadine Martin

  Laetitia Dubois , Ik denk dat u niet weet wat de gewone werkende mensen moeten doen om 300 € over te houden om aan een handtas te besteden !!!

 • nadine Nadine Martin

  Karine Roeland , Ik denk dat u niet weet wat de gewone werkende mensen moeten doen om 300 € over te houden om aan een handtas te besteden !!!

 • Brigitte Maes

  Leatitia Dubois,ik heb nog nooit meer dan 60 euro uitgegeven aan een tas.Ik zou NOOIT 300 euro uitgegeven aan een tas!Ook niet als ik het kon.

 • Karine Roeland

  Laetitia, als u 300 euro voor een handtas goedkoop vind, dan bent u één van de gelukkigen waar geld geen rol speelt. Voor veel mensen is dit veel geld. Of bent U iemand die doet alsof en iedere dag een boterhammetje met choco moet eten, want na het kopen van een handtas is er voor eten geen geld meer.

 • Laetitia Dubois

  Nadine Martin, dit zijn toch niet zulke dure handtassen? Ze draaien rond de 300€, dit is redelijk weinig. Voor dure handtassen betaal je rap 1500 tot 5000€. En anders gebruik je deze look als basis om een nog goedkopere te zoeken.