Cadeautip: de perfecte handtas voor elke vrouw

Cadeautip voor je schoonzus, moeder en tante!
Shutterstock Cadeautip voor je schoonzus, moeder en tante!
Geen idee wat je die hippe schoonzus of perfectionistische moeder cadeau moet doen? Met een handtas zit je altijd goed. Kies voor een exemplaar dat écht bij hen past. Met deze tips kan het niet misgaan.

Klein en hip

Je spring-in-’t-veld-vriendin maak je gegarandeerd blij met een klein tasje. De ideale bondgenoot voor een avondje uit of langs de zijlijn van een voetbalveld, want dan loopt niemand graag met een zware handtas te sleuren. Kies voor een tijdloos zwart exemplaar of een model in een hippe seizoenskleur.

(lees verder onder de foto)

ninashop.be

1. Gorgone (Lia Biassoni, €179)
2. Lunigiana (Mia Tomazzi, €39,95 ipv €149)

Clutch

Iedere vrouw zou een mooie clutch in haar garderobe moeten hebben. Maar omdat die vaak enkel voor feestjes uit de kast komen, vinden velen het lastig om erin te investeren. Precies daarom is zo’n clutch het ideale cadeau. In tegenstelling tot de zoveelste badset of fles parfum gaat een knappe clutch jarenlang mee.

(lees verder onder de foto)

ninashop.be

1. Lagosta (Mia Tomazzi, €29,90 ipv €99)
2.Serio (La Biassoni, €44,90 ipv €149)

Heuptas

De heuptas maakte vorig jaar een ietwat onverwachte comeback en blijft het ook deze winter erg goed doen. Niet verwonderlijk, want zo’n tasje is bijzonder praktisch. Een schot in de roos voor feestneuzen en festival-lovers.

(lees verder onder de foto)

ninashop.be

1. Suvereto (Lucca Baldi, €179)
2. Emma (Anna Morellini, €199)

XL-handtas

Mag het een beetje meer zijn? Oversized tassen zijn een echte klassieker. Dit seizoen mogen ze zelfs nog iets groter zijn. In deze tassen geraak je moeiteloos een laptop, make-uptas, flesje water en andere essentials kwijt. Perfect voor je schoonzus die vaak op businesstrip moet of je citytrippende moeder.

(lees verder onder de foto)

ninashop.be

1. Gimignano (Lucca Baldi, €44,90 ipv €299)
2. Diveria (Lia Biassoni, €329)

Saddle bag

We kunnen er niet omheen: de saddle-bag is overal. De cross-bodytas is niet alleen erg praktisch – je hebt je handen vrij – maar staat ook bijzonder stijlvol. En dankzij de handige flap is de portefeuille of telefoon nooit veraf. Het ideale geschenk voor de praktische fashionista.

(lees verder onder de foto)

ninashop.be

1. Mella (Lia Biassoni, €54,95 ipv €219)
2. Brembo (Lia Biassoni, €239)

Lees ook:

Met deze handtassen ben je helemaal mee met de wintertrends

Tips om je handtas een levenlang mooi te houden

Pakjestijd! 3 prachtige handtassen om jezelf cadeau te doen
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.