WIN: 10 luxe picknickboxen van Jeroen De Pauw tijdens het hipste foodevent van Antwerpen

TCHIN VITTEL
Tchin Tchin! Het geluid alleen al doet ons denken aan gezellige momenten samen met vrienden en familie. We komen graag samen om het glas te heffen, om bij te praten en vooral om samen te eten. Helaas zijn onze weekavonden vaak ingenomen door werk, verplichtingen of tijdsgebrek. VITTEL helpt een handje en brengt jou en jouw vrienden samen met televisiekok Jeroen De Pauw rond de tafel.

Op woensdag 21 juni kan je terecht bij PAKT in Antwerpen voor een gastronomische picknick. Samen genieten van het mooie weer en unieke picknickbox samengesteld door televisiekok Jeroen De Pauw? Dat klinkt niet slecht, toch? De box bestaat uit gerechten met producten van eigen bodem: krokant brood, gerijpte kazen en smaakvolle bistronomie maaltijden.

En wie al snel zijn buik vol heeft van al dat eten kan een petanqueballetje gooien of elkaar aftroeven bij de kickertafels. Of wat dacht je van een bezoekje aan de dakboerderijen en de koffiebranderij? 

Deelnemen kost 25 euro per 2 personen in voorverkoop en 30 euro per 2 personen ter plaatse. Het aantal boxen zijn beperkt. Meer info vind je op de website.

TCHIN VITTEL

WIN

Ter ere van het mooie weer - en onze liefde voor lekker eten -  geven wij graag 10 bistronomieboxen voor twee personen weg. De box wordt ter plaatse overhandigd, waar je vervolgens in goed gezelschap van kan smullen. Iedere box is gevuld voor 2 personen, dus jullie kunnen met z'n tweeën naar het evenement komen.

Wat kan je winnen?
10 x 1 TCHIN VITTEL bistronomiebox voor twee personen
15 x bistronomiegidsen boordevol leuke foodadresjes

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op maandag 19 juni.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels