Wereldberoemde Antwerpse kaaswinkel Van Tricht sluit winkel na 40 jaar

De winkel in Berchem is over te nemen
KOS De winkel in Berchem is over te nemen
Na veertig jaar neemt Kazen Van Tricht afscheid van hun winkel in de Fruithoflaan in Berchem. “De winkel zal ik niet missen maar wel onze klanten.”

De familie van Tricht neemt afscheid van de winkel in de Fruithoflaan in Berchem. Na veertig jaar is het genoeg geweest voor Jeaninne, vrouw van Michel Van Tricht. Als kaasmeesters zijn ze over heel de wereld bekend en verschillende sterrenchefs zijn kind aan huis bij de familie. Maar nu is de winkel in Berchem over te nemen. 

“De winkel ga ik niet missen maar de klanten wel,” klinkt het bij Jeaninne. Veertig jaar lang stelde ze alles in het werk om haar klanten zo goed mogelijk te adviseren bij de keuze van de kaas. Hoeveel verschillende soorten ze heeft liggen, dat kan ze niet zeggen maar uiteindelijk vindt ze altijd iets voor haar klant. Het meest verlangt Jeaninne naar een gewoon leven met normale uren. Dagen die starten om 5.45 uur en eindigen rond 21.30 uur zijn niet meer haalbaar vindt ze. Bovendien willen ze meer tijd vrij maken voor hun kleinzoon Ruben. Hun zoon Frederic blijft actief in hun kaasrijperij in Brouwerij De Koninck. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Liesbeth Bal

    Alles is lekker bij Van Tricht.

  • John Geers

    In Frankrijk bestaan 100den VanTrichten . Hier echt overroepen bij gebrek aan interesse voor kazen in Belgie . Ze zijn vooral goed in marketing.