Voor bij je volgende diner: drink eens geen bier of wijn, maar thee

Als je geen alcohol drinkt, hoef je het niet meer met een plat watertje te doen

thinkstock
Langzaam leren restaurants het: iets te drinken serveren dat géén alcohol bevat. Want ree en thee gaan prima samen. "Gasten willen niet meer altijd een aperitief, zes volle glazen wijn en een likeur."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen




6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nancy bel

    Da ze het nu pas wéten pffff China al 1000 jaar

  • Clement Asselman

    En waarom zouden we dat in godsnaam doen. In "theelanden" doen ze dat zelden of nooit bij een warme maaltijd, tenzij uit gebrek aan beters!

  • Lydia Appelmans

    Dat doe ik al een hele tijd en het valt super goed mee. Je verteert beter en hebt dus geen zware maag na afloop van de maaltijd.

  • Marco Maerten

    Ik drink nooit alcohol en maar uiterst zelden frisdrank. Groene en witte thee en voor de rest water uit kraan en wat soyadrank.

  • Tamara HENDRICKX

    Oud nieuws...doe dat al jaren...