Supervet, dik oké: met deze recepten van Sandra Bekkari is vet niét slecht

Sigfrid Eggers
‘Je keuken is niet bepaald light, hè?’, ‘Je gebruikt wel veel olijfolie en noten’, ‘Mag ik écht volle yoghurt eten?’. In de vragenrondes na mijn lezingen merk ik dat de angst voor vet behoorlijk ingebakken zit. En toch: vet is niet slecht, zolang je de juiste keuzes maakt.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen




3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Helene Van der Heyden

    Waarschijnlijk goede recepten maar niet voor alleenstaande die niet veel eten als ik al die zaken in huis haal zal er veel in de vuilbak belanden want sommige zaken zijn er alleen in grote maten zoals bv rijstmelk

  • Hugo Schelstraete

    Ik wordt al misselijk als ik dat mens zie. Als ik haar bezig hoor krijg ik koppijn. Niet naar kijken of luisteren en je voelt je goed in je vel.

  • Mario Adams

    Vet is idd niet zo slecht, maar zoals alles : gebruik het met mate. Ik eet 2x per week ribbetjes en spek. Maar ik mijd suiker. Ik eet 1x per dag, max 1500 kcal. Op 2 maanden ben ik 8kg kwijt geraakt.