Sepideh kiest haar favorieten uit 5 rosé-gins: haar aanraders en afknappers

Joel Hoylaerts / Photonews
En of de zomerterrasjes roze kleuren nu steeds meer ginmerken uitpakken met een rosé-versie. Wij schotelden Sepideh Sedaghatnia de vijf makkelijkst verkrijgbare voor. Met het beste trio shakete ze vervolgens enkele onweerstaanbare roze-gincocktails.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Delcroix Jean-Pierre

  Flesje water en 1 glaasje rode wijn kan ook smaaken hoor.

 • Marc Van Winckel

  Die hype van gin mag stilaan stoppen ! In ieder restaurant staan er bijna 5 bladzijden met alle soorten gin op de menu kaart . De snobs hebben dan 10 soorten van buiten geleerd om te kunnen opvallen !! Wat wordt de volgende hype rum, jenever ? Als Sepideh haar gin advies even goed is als haar wijnkennis dan wens ik jullie nog veel smakeloze gemixte drankjes !

 • Juliaan Van Reeth

  @mario van haesendonck: Geef mij ook maar een heerlijke single malt uit de Schotse Lowlands. Gin is een goedkope jenever met wat toegvoegde kruiden ...

 • mario van haesendonck

  30 euro voor een fles van nen halve liter ! voor iets wat op een mum van tijd wordt gemaakt ! belachelijk ! geef mij maar ne goeie single malt whisky !