Sandra Bekkari legt uit waarom een mooie, stralende huid in de keuken begint

Wortelen voor een stralende glow

Sigfrid Eggers
Je bent wat je eet, dat klopt. Maar wist je dat je ook zíét wat je eet? Wil jij graag een frisse, egale teint en een mooie natural glow? Zoek het dan niet alleen tussen de potjes en tubes in de badkamer: een mooie, stralende huid begint in de keuken.

Kraaienpootjes, rimpels, droogtelijntjes onder de ogen, verwijde poriën: het zijn vaak die details waarop we ons in de (vergroot)spiegel blindstaren. Maar wist je dat ze anderen niet eens opvallen, als ze naar je kijken? Uit onderzoek weten we namelijk dat het niet zozeer rimpels zijn die ons ouder doen lijken, maar wel een doffe, grauwe en oneffen teint. En – goed nieuws – die teint kan je in no time opfrissen, dankzij gezonde voeding. Zet wat meer wortelen op het menu. Carotenoïden zijn superboosters voor je huid: ze bezorgen je een stralende teint. Hello, natural glow!

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Buyck

  Groenten zijn gezond... maak dat maar eens wijs aan bvb nierpatiënten... Véél fruit eten... bij prikkelbare darm niet zo evident... Noten... er zijn tandlozen die géén kunstgebit willen of ja, zelfs een allergie... Al deze kijkers zet ze eigenlijk voor schut.

 • Danny Deronde

  Gezond eten,als je die de laatste tijd bekijkt vel over been ziet er niet gezond uit.

 • Benny Steeman

  Ik verkies dagelijkse kost ...

 • Stan Vankoo

  Binnenkort start die een schoonheidssalon......

 • Annie Darden

  Die vrouw speelt te veel doktertje ! In al haar afleveringen zegt ze wat goed is voor de gezondheid. Er zijn mensen die geen noten verdragen bv, maar zij maakt praktisch heel veel met noten. Is dat dan soms gezond ? Stop met over de gezondheid te praten. Laat dat aan de medici over.