Ga naar de mobiele website
^ Top

Bakketting

Gesponsorde inhoud

Recept van de dag:
Inke geeft BFF Sabine een homemade bananenbiscuit

Bake the world a better place: bakken tegen de verzuring!

Wie wordt er niet blij van een biscuit met banaan en rolfondant? Inke maakt er één voor haar vrolijke beste vriendin Sabine. Omdat haar hart zo groot is, omdat zij haar kippen eten geeft, praat tegen haar planten en glittertjes in enveloppen stopt…
Bak jij ook mee? Doe mee aan de wedstrijd op www.bakketting.be.

Recept biscuit met banaan en rolfondant

Ingrediënten:
 Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit • 4 eieren • 50 ml melk • Dr. Oetker Bereiding voor Banketbakkersroom • 500 ml koude melk • 2 bananen, in plakjes • Dr. Oetker Rolfondant Wit • Dr. Oetker Topping Chocolade • Dr. Oetker Strooifeest

Zo gemaakt: 
Bereid de biscuit zoals vermeld op de verpakking. Laat volledig afkoelen op een rooster en snij de biscuit doormidden.
Bereid de Banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking en besmeer de onderste laag met een flinke laag banketbakkersroom. Beleg de room met de bananenplakjes. Leg er de andere helft van de biscuit op en zet de taart in de koelkast.
Rol de rolfondant uit op een met poedersuiker bestrooid werkblad tot een dunne lap van enkele mm dik. Haal de taart uit de koelkast, besmeer de taart eventueel lichtjes met wat gesmolten boter en leg de lap fondant op de taart. Strijk de plooien fondant aan de zijkant gelijkmatig langs de taart glad. Snij met een scherp mesje de overtollige fondant onderaan weg.
Zet het schrijfspuitmondje op de chocoladetopping en schrijf jouw favoriete bedankwoordje op het midden de taart. Spuit rondom toefjes met het sterspuitmondje en versier met strooifeest.


Nog meer inspiratie nodig?
Check ons recept voor eenhoorncupcakes hier of bekijk de video hieronder!

Nina Kookt
Meer over



Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug