Elke dag vers

Gesponsorde inhoud

Pimp je pannenkoeken met banaan tot een goddelijk dessert met twee simpele trucjes

Pancakes met banaan: heerlijk. Maar pancakes met gekarameliseerde banaan: echt wauw. Vervang de melk door plattekaas voor extra fluffly exemplaren en werk af met mango en pecannoten voor een godendessert.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

2 eieren
300 g magere platte kaas
100 g bloem
1 tl bakpoeder
2 bananen
1 mango, in blokjes
honing
40 g pecannoten, grof gehakt
boter

Zo maak je het :

1. Scheid de eieren en klop het eiwit stijf. Meng de eidooiers met de bloem, het bakpoeder en de platte kaas en klop tot een glad beslag. Spatel er de eiwitten onder. Laat even rusten.
2. Snij de bananen in schijfjes en bedruppel met honing. Bak ze goudbruin in hete boter. Bak in een beboterde pan kleine pannenkoekjes van het beslag.
3. Verdeel de pannenkoekjes over borden werk af met de gekarameliseerde bananen, mango en pecannoten. Bedruppel met wat honing en serveer meteen.

Nog een andere desserttip met fruit? Probeer deze gevulde appeltjes:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl