Exclusief voor abonnees

Onze sommelier Sepideh proeft mosselwijnen uit de supermarkt: “Deze wijn is mossel noch vlees, te ‘cheap’ op alle gebied”

Sommelier Sepideh Sedaghatnia.
Steven Richardson Sommelier Sepideh Sedaghatnia.
Geen geslaagde mosselen zonder bijpassend wijntje, toch? Nu deze schelpdieren stilaan op hun best en grootst zijn schotelen onze warenhuisketens hun beste mosselwijnen voor. Aan Sepideh om haar favorieten uit te kiezen. “Hoe frisser de wijn, hoe beter.” Lees ook de antwoorden op al je vragen over wijn in ons wijndossier.

De beste vier

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bob Beye

  Daar sta je dan met de perfecte mosselwijn en trekken de mosselen op niks.

 • Gil Groenewijn

  Ach die ' testen' van die sommeliers. Ineens vinden ze een wijn van 3,99 euro top terwijl ze op andere momenten wat anders laten horen .En dan die 'beschrijvingen'. Al meer dan eens meegemaakt dat d ene zegt dat het een aroma heeft van fris afgereden gras of natte kalk ( wat dat ook kan zijn ?? !! ) en de andere voor zelfde wijn dat het een ananas of witte peper aroma heeft. Zoiets dergelijks dus...

 • Willy Godu

  Wat het beste smaakt voor mij, daar beslissen alleen mijn eigen smaakpapillen over. Wat kwalitatief het beste is...Dat is een andere zaak!

 • Patrick Vandeputte

  Ik heb het wel een beetje gehad met al die "kenners" die opdragen wat je MOET eten en drinken. Ik eet en drink wat ik lekker vind. En als zij dat niet lekker vinden is dat hun probleem.

 • DONALD BORREMANS

  Wijn, laat staan mosselwijn, voor mij niet gelaten maar ik drink daar een pintje bij