Exclusief voor abonnees

Mauro Colagreco, de beste chef ter wereld, over Menton, zijn verborgen parel aan de Côte d’Azur

Het restaurant van de Italiaans-Argentijnse chef Mauro Colagreco werd verkozen tot beste ter wereld.
AFP Het restaurant van de Italiaans-Argentijnse chef Mauro Colagreco werd verkozen tot beste ter wereld.
‘Verborgen parel van de Côte d’Azur’, dat is de bijnaam van Menton. De Argentijnse chef Mauro Colagreco (42) vond er de setting én inspiratie voor zijn restaurant Mirazur, net verkozen tot het beste ter wereld.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • David McIntosh

    Menton is geweldig. Beste weer aan de Azurenkust.

  • Claudius Leonidas

    Tja , wie kent wie in dit wereldje . veel goede chefs koken incognito ver weg van die ganse troela en cetera ........