Internationale koffiedag: vier met een gratis bakje troost van Jacqmotte

Photo by Christiana Rivers on Unsplash
Toegegeven, tegenwoordig is er een internationale dag voor bijna álles, maar zodra er ergens koffie bij betrokken is, spitsen wij de oren. Het is de reden dat we 's morgens uit bed raken, onze deadlines halen, iedere maandag overleven. Dat zwarte goud mag dus wel eens in de bloemetjes gezet worden, en dat doen wij in stijl: met gratis koffie van Jacqmotte.

Wat dacht je van koffie die speciaal voor jou werd gebrand en gewoon op je deurmat geleverd wordt? Niet slecht, als je het ons vraagt. Pas na je bestelling wordt de koffie effectief gebrand. Zo is de koffie-ervaring des te rijker, omdat er minder tijd zit tussen het branden van de koffiebonen, het verpakken en de uiteindelijke consumptie. Zelf proeven? Dat kan! Doe mee aan onderstaande wedstrijd, en maak kans op 1 van de 40 bonnen ter waarde van 15 euro. Kies uit één van de vier koffievariëteiten, de gewenste maling, en vooral: geniet van je kop koffie. Schol!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.