Internationale koffiedag: vier met een gratis bakje troost van Jacqmotte

Photo by Christiana Rivers on Unsplash
Toegegeven, tegenwoordig is er een internationale dag voor bijna álles, maar zodra er ergens koffie bij betrokken is, spitsen wij de oren. Het is de reden dat we 's morgens uit bed raken, onze deadlines halen, iedere maandag overleven. Dat zwarte goud mag dus wel eens in de bloemetjes gezet worden, en dat doen wij in stijl: met gratis koffie van Jacqmotte.

Wat dacht je van koffie die speciaal voor jou werd gebrand en gewoon op je deurmat geleverd wordt? Niet slecht, als je het ons vraagt. Pas na je bestelling wordt de koffie effectief gebrand. Zo is de koffie-ervaring des te rijker, omdat er minder tijd zit tussen het branden van de koffiebonen, het verpakken en de uiteindelijke consumptie. Zelf proeven? Dat kan! Doe mee aan onderstaande wedstrijd, en maak kans op 1 van de 40 bonnen ter waarde van 15 euro. Kies uit één van de vier koffievariëteiten, de gewenste maling, en vooral: geniet van je kop koffie. Schol!
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.