Inspiratie voor je eindejaarsmenu: feestelijk foodsharingsmenu

Karl Bruninx
Ook deze week brengt NINA’s foodstyliste Sonja Peeters een oogstrelend feestmenu, van voorgerecht tot dessert. Ze serveert gerechtjes om gezellig samen te delen. Want sharing is caring, toch? 

VOORGERECHT: 3 X DIPS

Bram Debaenst

HUMMUS VAN RODE BIET - 10 MIN

Voor 4 personen

• 200 g kikkererwten

• 1 sjalot, gesnipperd

• 300 g rode biet, voorgekookt

• 3 teentjes knoflook, geperst

• 1 el komijnpoeder

• 3 el tahin

• 2 el citroensap

• peper en zout

Voor de garnering:

• olijfolie

• enkele takjes dille

• enkele blaadjes

• jong bietenblad

•  1 el geroosterde pijnboompitjes

Je hebt 13% van dit artikel gelezen




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.