Ga naar de mobiele website
^ Top

Het ultieme herfstgerechtje: geroosterde vermicelli met knolselder en walnoot

We kunnen het nu écht niet meer ontkennen: de herfst is hier en we moeten 'm plukken! Vooral in ons bord kan een portie najaarsvibes ons wel bekoren - hartige gerechten zijn gewoon zo hartverwarmend, niet? Dat geldt ook voor deze geroosterde vermicelli met knolselder en walnoot van La Cuisine C'est Simple. Door de pasta te roosteren krijgt hij een intense smaak en blijft hij een tikkeltje crunchy, de garnituren zorgen dan weer voor de heerlijk herfstige finishing touches. 

Ga voor het volledige recept naar www.foodiefiles.be

Op zoek naar nog vegetarische gerechten? Probeer deze supergezonde carpaccio van rode biet en ricotta boordevol mineralen, vitaminen en antioxidanten!

Nog meer zin in recepten van Carmen? Bekijk al haar recepten!

Lidl



1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Nico Van Landschoot

    Lijkt me wel lekker,maar voor de blauwe kaas bedank ik.De sterke smaak kan gans het recept beïnvloeden.Ik zou meer voor feta gaan of blokjes geitenkaas.Zo lijkt mij het recept meer toegankelijk voor iedereen.

Meld een bug