Elke dag vers

Gesponsorde inhoud

Feestje gepland? Dit is het geheim achter de perfecte nachoschotel

Nacho’s zijn fiësta voor je smaakpapillen. En al zeker met een portie super-de-luxe gehakt-tomaat-paprika-chili-kaassaus erbij. Tip: door ook de bodem van je ovenschaal met het mengsel te bedekken voorkom je dat je eindigt met een hoop droge chipekes!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)
200 g nachos
1 tomaat, in blokjes
1 rode ui, gesnipperd
1 rode paprika, in reepjes
4 lente-ui, in ringen
1 chilipeper, in ringen
bosje koriander
150 g maïskorrels, uitgelekt
50 g geraspte kaas
300 g gemengd gehakt
1 el paprikapoeder
120 g zure room
peper en zout

Zo maak je het: 
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het gehakt rul in een droge pan. Voeg de paprikakruiden toe en breng verder op smaak met peper en zout. Voeg de rode ui, tomaat, paprika, maïs en de helft van de lente-ui toe en roerbak nog 3 minuten.

Verdeel de helft van het gehaktmengsel over de bodem van een ovenschaal. Leg er de nacho’s op. Verdeel er de rest van het gehakt op. Bestrooi met de chilipeper en de kaas en zet de schaal 10 minuten in de oven.

Werk de nachoschotel af met de koriander en resterende lente-ui en serveer met de zure room.

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl