Elke dag vers

Gesponsorde inhoud

Zo maak je de kaaskorst op je ovenschotel nog krokanter en smaakvoller

Niks gezelliger dan een bourgondische ovenschotel op tafel. Door de kaas voor de korst te mengen met paneermeel en mosterd, geef je de lekkernij een topping met nog meer crunch en smaak. 

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

400 g kidneybonen uit blik, gespoeld & uitgelekt
2 rode uien, in halve ringen
2 teentjes knoflook, geperst
250 g champignons, fijngesneden
1/2 groene kool, in reepjes
100 g paneermeel
100 g oude kaas, geraspt
2 el mosterd
600 g boerenchipolata
olijfolie
peper en zout

Zo maak je het: 

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Voeg de champignons en de kool toe, kruid met peper en zout, schep goed door elkaar en roerbak 5 minuten tot de kool zacht is.
2. Schep de kidneybonen door de groenten en schep alles in een ingevette ovenschaal.
3. Meng de kaas en de mosterd onder het paneermeel. Verdeel het mengsel over de groenten. Leg de chipolata op de groenten en bedruppel met olijfolie. Zet 25 minuten in de oven tot de chipolata gaar zijn en de korst goudbruin is.

Liever een andere ovenschotel? Probeer dan onze gegratineerde ovenschotel met vis!

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.