Gesponsorde inhoud

Pizza maar dan sneller, lichter en krokanter: lang leve de tortizza (met avocado!)

Deze maand delen we elke vrijdag snel en simpel lekkers voor al wie tijd wil winnen in de keuken. Nood aan comfortfood dat geen junkfood is? Dan is een tortizza, een extra krokante, lichte en snelle variant van pizza, de geknipte lekkernij.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wat heb je nodig? (voor 2 personen)

4 tortilla-wraps
8 plakjes rauwe ham
2 avocado's, in reepjes
2 bollen mozzarella, in plakjes
1 rode paprika, in reepjes
40 g rucola
2 tomaten, in plakjes
4 el hummus, (kant-en-klaar)
2 el peterselie, fijngehakt
olijfolie
peper en zout

Zo maak je het:

1. Smeer de tortilla-wraps in met de hummus.
2. Verdeel de avocado, de tomaat, de paprika en de mozzarella over de tortillas. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de belegde tortilla's in een pan, op een laag vuur, met het deksel op de pan, voor ongeveer 8 minuten.
3. Werk de tortizza voor het serveren af met de ham, de peterselie en de rucola.

Zot van pizza? Dan zal deze groentepizza met asperges zeker iets voor jou!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Werner Vanderborght

    Een pannenkoek met groenten dus.