Gesponsorde inhoud

Met deze tip maak je het gezondste, kleurrijkste én meest ecologische slaatje

Een extreem verrukkelijk slaatje maken is helemaal niet zo moeilijk. Doe net zoals foodblogster Fouett Magic en ga voluit voor seizoensgroenten. Deze maand zijn groene asperges en radijsjes extra knapperig en smaakvol én je kan ze - lekker ecologisch! - recht van het veld halen. Een frisse vinaigrette maakt het helemaal af. 

Ga voor het volledige recept naar: www.foodiefiles.be.

Zin in meer gerechten met quinoa? Probeer dan onze heerlijk superbowl!

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hendrik Hollemaert

    Het zal aan mij liggen maar het ziet er niet goed uit .

  • Johannes Martens

    Ja heel erg ecologisch... de meeste groene asperges komen sowieso uit het buitenland, meestal uit Peru. En door de massale vraag naar quinoa gaan in Peru en Bolivië hele ecosystemen kapot. Om nog meer te produceren vernietigt men steeds meer kostbaar natuurgebied om er quinoa te verbouwen. Om nog maar te zwijgen welke milieuschade er met het verre transport naar hier komt kijken. Héél erg ecologisch allemaal!

Video