Gesponsorde inhoud

Makkelijke desserthack: maak tiramisu driedubbel zo lekker met deze drie ingrediënten

Tiramisu is een zalig dessert. Maar vervang je de boudoirkoekjes door speculoos en voeg je frambozen toe, dan wordt de lekkernij dubbel zo lekker. En gebruik je Cubzz-speculoos en -koffie, dan steun je met je aankoop ook nog eens een goed doel. Feels good, tastes good!

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

3 eieren
50 g suiker
2 el amaretto
250 g mascarpone
125 g speculoos
150 ml sterke koffie
200 g frambozen
muntblaadjes

Zo maak je het:

1. Splits de eieren. Meng met een mixer de dooiers, de suiker en de amaretto tot een luchtig, lichtgeel beslag. Voeg de mascarpone toe en mix alles tot een glad geheel.
2. Klop de eiwitten stijf en schep voorzichtig onder het mascarponemengsel.
3. Dompel de speculoosjes één voor één in de koffie en leg ze op de bodem van 4 glaasjes.
4. Bedek de speculoos met een laag mascarponecrème, gevolgd door de frambozen. Herhaal met een nieuwe laag speculoosjes, mascarpone en frambozen.
5. Zet de glaasjes enkele uren in koelkast om op te stijven.
6. Werk, vlak voor het opdienen, af met enkele blaadjes munt.

Zin in meer desserts? Probeer dan onze heerlijke milkshake!

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ISABEL FRANCOIS

    Zal ongetwijfeld ook wel lekker zijn.Maar als je speculoos gebruikt en frambozen,dan is het geen Tiramisu meer.