Gesponsorde inhoud

Ken je mezzelune al? De perfecte pasta voor een snelle portie comfortfood

Mezzelune, oftewel gevulde pasta in de vorm van halve maantjes, komt als geroepen wanneer je met weinig moeite een heerlijk vullend gerecht op tafel wil zetten. Bereid er gewoon een snelle saus bij en klaar is kees!
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

500 g mezzelune ricotta/champignons
olijfolie
4 chipolata's, in stukjes gesneden
250 g spinazie, gewassen
peper en zout
425 ml tomatenblokjes
1 el suiker
10 g basilicumblaadjes
100 ml room
100 g Parmigiano Reggiano, geraspt

Zo maak je het:

1. Kook de mezzelune gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
2. Verhit wat olijfolie in een grote pan en bak de stukjes chipolata in 2 minuten rondom rond bruin.
3. Voeg de spinazie toe en stoof 1 minuut mee. Kruid met peper en zout
4. Blus met de tomatenstukjes en voeg de suiker, de basilicumblaadjes en de room toe. Meng door elkaar en laat 5 minuten pruttelen. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
5. Giet het kookvocht van de mezzelune af en serveer de pasta met de saus en geraspte kaas. 

Ben je een echte pasta liefhebber? Dan zal onze  spaghetti je zeker ook bevallen!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • emiel wouters

    Toch precies beter dan mijn tomatensoep. alhoewel, ik heb een voordeel weinig afwas.