Gesponsorde inhoud

In een wip gewokt: zo maak je snel de perfecte pittige rijstschotel

Deze maand delen we elke vrijdag snel en simpel lekkers voor al wie tijd wil winnen in de keuken. Haal dit keer de ouwe trouwe wokpan boven voor deze kruidige rijstschotel die je in een-twee-drie op tafel tovert.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wat heb je nodig? (voor 2 personen)

150 g rijst
400 g wokmix
1/2 tl cayennepeper
1 tl currypoeder
3 tomaten, in blokjes
3 eieren, losgeklopt
handvol koriander
4 el zoete chilisaus
Zonnebloemolie
peper en zout

Zo maak je het:

1. Kook de rijst gaar in licht gezouten water. Roerbak de wokmix en tomaten 5 minuten. Schep uit de pan.
2. Verhit opnieuw wat olie en giet er de eieren in. Roer een 4-tal seconden en voeg dan de gekookte rijst al omscheppend toe. Kruid met het currypoeder, de cayennepeper, peper en zout.
3. Voeg de groenten toe en roerbak nog 5 minuten verder. Werk het gerecht af met een aantal blaadjes koriander. Geef er de chilisaus bij.

Liever minder pikant? Probeer onze wok met kip en tomaat!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.