Elke dag vers

Gesponsorde inhoud

In een wip gewokt: zo maak je snel de perfecte pittige rijstschotel

Deze maand delen we elke vrijdag snel en simpel lekkers voor al wie tijd wil winnen in de keuken. Haal dit keer de ouwe trouwe wokpan boven voor deze kruidige rijstschotel die je in een-twee-drie op tafel tovert.

Wat heb je nodig? (voor 2 personen)

150 g rijst
400 g wokmix
1/2 tl cayennepeper
1 tl currypoeder
3 tomaten, in blokjes
3 eieren, losgeklopt
handvol koriander
4 el zoete chilisaus
Zonnebloemolie
peper en zout

Zo maak je het:

1. Kook de rijst gaar in licht gezouten water. Roerbak de wokmix en tomaten 5 minuten. Schep uit de pan.
2. Verhit opnieuw wat olie en giet er de eieren in. Roer een 4-tal seconden en voeg dan de gekookte rijst al omscheppend toe. Kruid met het currypoeder, de cayennepeper, peper en zout.
3. Voeg de groenten toe en roerbak nog 5 minuten verder. Werk het gerecht af met een aantal blaadjes koriander. Geef er de chilisaus bij.

Liever minder pikant? Probeer onze wok met kip en tomaat!

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.