Elke dag vers

Gesponsorde inhoud

Dit gezonde pastagerecht met vis eet je zonder een greintje schuldgevoel

Pasta is een dikmaker, hoor je altijd maar. Als je witte pasta en bakken kaas gebruikt, dan klopt dat. Maar deze volkoren versie met vis en veel groenten (en véél smaak) is honderd procent guiltfree. Enjoy! 

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

4 kabeljauwfilets
1 grote ui, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1 bokaal gegrilde paprika, in blokjes
2 el verse tijmblaadjes
1 el gedroogde oregano
800 g tomatenblokjes uit blik
250 g kerstomaten
400 g volkorenpenne
40 g pijnboompitten
olijfolie
peper en zout

Zo maak je het :

1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de ui met de look glazig in olijfolie in een ovenbestendige pan. Voeg de paprikablokjes, de tijm, de oregano, de tomatenblokjes en de kerstomaten toe. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
2. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de vis op smaak met peper en zout en leg ze in de saus. Keer de vis om, druppel er nog wat olijfolie over en bestrooi met de pijnboompitten. Zet de pan 10 minuten in de oven. Serveer met de pasta.

Ben je een liefhebber van vis? Probeer dan zeker deze heerlijke vispapillot!

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Steven Du Four

    Pasta eten zonder schuldgevoel? Als je daarna een uur cardio interval doet.. Dan misschien geen schuldgevoel!