Elke dag vers

Gesponsorde inhoud

Boost je humeur met een handjevol van deze verse chocoladenoten

Chocolade kan wonderen doen voor je humeur en noten zijn goed voor je brein en lijf. Gezond noemen we deze verse chocoladenoten natuurlijk niet, maar ze zijn zo verdomd lekker dat je er wel instant gelukkig van wordt. 

Wat heb je nodig? (voor 200g snacknoten)

200 g melkchocolade
200 g witte chocolade
100 g amandelen
100 g pecannoten

Zo maak je het:

1. Verhit de oven voor op 160°C.
2. Leg de noten in een ovenschaal en rooster in 5 à 10 minuten goudbruin. Houd ze goed in de gaten want ze verbranden snel.
3. Smelt de chocolade au bain-maire. Gebruik een kom voor de witte chcolade en een kom voor de melkchocolade.
4. Haal de chocolade van het vuur en dompel er de noten in onder.
5. Haal de noten één voor één met een keukenpincet of vork uit de kom met chocolade en leg op een met bakpapier beklede schaal.
6. Schuif de schaal met de chocoladenoten 15 minuten in de diepvries en bewaar daarna in een afgesloten pot. 

Fan van chocolade? Probeer dan zeker deze chocolade-banaancake!

Wil je de recepten en artikels van NINA KOOKT elke vrijdag in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Lidl



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.