Aperitiefhapje met gerookte zalm

Iedereen houdt van zalmtoastjes bij het aperitief. Met kruidenkaas en lente-ui erbij smaken ze weer net even anders.

Wat heb je nodig:
- 150 g biologische gerookte zalm
- 100 g verse roomkaas met kruiden
- 2 el citroensap
- 3 el gehakte bieslook
- 2 lente-uitjes, fijngesneden
- 12 toastjes

Zo maak je het:
Stap 1: Snijd de zalm in fijne stukjes of mix hem fijn.
Stap 2: Snipper de lente-ui en de bieslook fijn en meng samen met het citroensap onder de kaas.
Stap 3: Schep er de zalm onder en doe in een mooi kommetje. Serveer met een toastje.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.