Deze paashaas van chocolade kost maar liefst 45.000 euro

Voor chocoladeliefhebbers is Pasen een geweldige periode. Chocolade-eitjes bij de vleet, een paashaas hier en daar om op te smikkelen. Heerlijk toch? Wie al helemaal begint te watertanden bij de aanblik van deze paashaas denkt echter beter twee keer na voor het beestje te verorberen. Het eetbare diertje kost maar liefst 45.000 euro en wordt terecht de meest 'extravagante' paashaas ooit genoemd.

Hoe het komt dat deze paashaas zo prijzig is? Het beestje is op zeer realistische wijze en volledig met de hand uitgesneden door de prijzenwinnende chocolatier en voormalige chef decor van Harrods, Martin Chiffers. Verder is de paashaas uiteraard gemaakt met een lekkere en vooral kwaliteitsvolle chocolade en zijn de chocolade-eitjes aan zijn voeten bedekt met bladgoud. Maar het prijskaartje valt vooral te verklaren door het feit dat de ogen van deze paashaas echte diamanten (1.7 karaat) zijn. Vrij tot zeer 'over the top', maar ontegensprekelijk de meest luxueuze paashaas ooit.




1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • John Klop

    Compleet van de pot gerukt! En dat terwijl er mensen verhongeren!