Bakketting

Gesponsorde inhoud

De framboos op de taart: Margot verwent zus Marlies met een chocoladetaart

Bake the world a better place: bakken tegen de verzuring!

Niets zegt ‘ik zie je graag’ zoals chocolade dat doet. Margot verwent grote zus Marlies met een chocolade-hazelnotentaart, gepimpt met frambozen. Omdat kersverse mama Marlies - hoe moe ze ook is – er altijd voor iedereen staat, voor iedereen kookt, naar iedereen luistert… Bak jij ook mee? Doe mee aan de wedstrijd op www.bakketting.be.

Recept chocolade-hazelnotentaart met frambozen

Ingrediënten:
Dr. Oetker Bereiding voor Chocoladetaart • 125 g gesmolten boter • 50 ml water • 2 eieren • handvol hazelnoten • Dr. Oetker Chocoladeglazuur • 150 g frambozen • muntblaadjes • poedersuiker

Zo gemaakt:
Bereid het beslag voor de chocoladetaart zoals vermeld op de verpakking en voeg er een handvol hazelnoten bij. Giet in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart gaar en laat afkoelen. Leg de taart op een mooi bord en giet er het glazuur rijkelijk over. Garneer de taart met de frambozen, werk af met enkele muntblaadjes en bestrooi eventueel met wat poedersuiker.

Nog meer inspiratie nodig om te bakken tegen de verzuring?
Check ons recept voor een lekkere biscuit met banaan 
hier of bekijk onze video hieronder!

Nina Kookt



Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.