De allereerste Belgian Food Blog Awards komen eraan

thinkstock
Goed nieuws: boodschappenlijstjes maken wordt binnenkort weer een stukje makkelijker. Dit najaar wordt namelijk voor de eerste keer de Belgian Food Blog Awards georganiseerd, het uitgelezen moment om nieuwe keukenprinsen en -prinsessen te leren kennen, en eens iets anders dan kip met appelmoes op tafel te zetten.

Op de awardshow, die zal plaatsvinden op vrijdag 20 oktober 2017, worden Belgische foodbloggers en influencers in het zonnetje gezet. Uiteraard kan dat niet zonder hapje en drankje, en het decor voor de hele avond wordt dan ook de authentieke balzaal Lux in Gent.

De ene foodblogger is echter de andere niet, dus zijn er 6 categorieën:

- Best Food Photography
- Best Dessert
- Best Newcomer
- Best Healthy
- Best Drinks
- Best overall Food Blog

Uit alle inzendingen worden per categorie 4 genomineerden geselecteerd door een vakjury. Daarna is het de beurt aan de fans en volgers waarbij zij per categorie kunnen stemmen op hun favoriet. De stem van de vakjury in combinatie met de stemmen van de volgers, zullen de doorslag geven. De blogger met de meeste stemmen over alle categorieën heen, wint de 'People's Choice Award'. Je hoort het al: binnenkort hebben we weer keukeninspiratie à volonté.

Ken je een perfecte kandidaat of ben je zelf een (food)blogger? Inschrijven kan tot 15 augustus in via: hello@belgianfoodblogawards.be. Meer info vind je op de website.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels