Blijkbaar kan je zelfs Pringles op de verkeerde manier eten

thinkstock
Wij stellen ons nooit grote vragen als we uitgeput met chips in de zetel ploffen. Maar blijkbaar moet je zelfs over die activiteit wat beter nadenken. Ook de neiging om Pringles-chips te eten zodat de uitgeholde kant van het aardappelschijfje netjes je tong bedekt? Er is een betere manier, onthullen de makers.

Het lijkt wel alsof Pringles-chips zo gemaakt zijn dat ze perfect op je tong passen, met hun karakteristieke bolle vorm. Maar toch draai je zo'n schijfje beter om voor je het in je mond laat verdwijnen, om nog meer te proeven van de snack. Zeker als je voor een bijzonder smaakje koos. 

Een woordvoerder van het chipsmerk onthulde namelijk aan The Sun dat de aardappelschijfjes maar aan één zijde gekruid worden: de bovenste zijde. Wie zo'n schijfje op zijn tong legt, proef dus een veel smakelozere versie dan wanneer je de tong laat raken aan de gekruide kant. In de verpakking raakt de smaakstof nog wel meer verspreid - doordat de chips elkaar raken - maar de bovenzijde blijft toch het smakelijkst, blijkbaar. Wij zijn vooral blij dat we een excuus hebben om nog eens te zondigen om de proef op de som te nemen.

thinkstock2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Peter Buyck

    Ik denk ook dat ze hier verkeerd bezig zijn want de smaak zit helemaal niet aan de bolle kant want de kruiding valt er af. Bovendien staan ze in cupvorm in de winkel waardoor de onderste dan de kruiding afgeeft aan de verpakking...

  • Frederik David

    Op de foto onder het artikel zie ik kruiding of zie ik dat verkeerd?